فهرست مطالب
- 1 کسب و کار سنتی خود را آنلاین کنید
- 2 آنلاین کردن کسب و کار سنتی
- 3 قدم اول) بررسی شرایط کسب و کار برای آنلاین شدن
- 4 قدم دوم) مشخص کردن نوع ارائه خدمات در اینترنت
- 5 قدم سوم) بررسی راههای آنلاین کردن کسب و کار
- 6 قدم چهارم) اجرا و توسعه کسب و کار اینترنتی
- 7 راههای جایگزین برای آنلاین کردن کسب و کار سنتی
- 8 همکاری با فروشگاههای اینترنتی بزرگ
- 9 استفاده از رسانههای اجتماعی
کسب و کار سنتی خود را آنلاین کنید
با گسترس سطح دسترسی مردم به اینترنت، بسیاری از امور روزانه از جمله خرید، از طریق اینترنت انجام میشود. فروشگاههای اینترنتی امروزه سهم قابلتوجهی از بازار خردهفروشی را از آن خود کردهاند و این روند در حال پیشرفت است. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای سنتی مانند مغازههای سطح شهر و فروشگاههای محلی از آنلاین شدن خریدهای مردم تا حدودی گله دارند اما در این مقاله قصد داریم مسیر و آنلاین شدن کسب و کارهای سنتی را در چند مثال مطرح کنیم. در ادامه مقاله چگونه کسب و کار سنتی خود را آنلاین کنیم ، با زرگراف همراه باشید.
آنلاین کردن کسب و کار سنتی
در ابتدا بهتر است تعریفی از کسب و کارهای سنتی داشته باشیم. کسب و کار سنتی آن دسته کسب و کارهایی هستند که امروزه در مقابل کسب و کارهای اینترنتی ایستادهاند. یعنی هر فروشگاه و مغازهای در سطح شهر، یک کسب و کار سنتی است. بسیاری از اغلام موجود در فروشگاههای سطح شهر به صورت آنلاین، در فروشگاههای اینترنتی بزرگ، بهفروش میرسند. وقتی یک محصول به آسانی و با همان قیمت (و حتی با وجود تخفیفهای دروهای، ارزانتر) در یک فروشگاه اینترنتی بهفروش میرسد، چرا افراد شهر باید خود را بهزحمت انداخته و برای خرید آن ساعتها وقت خود را بگذرانند.
از همین رو پیشبینی میشود که کسب و کارهای سنتی برای بقا خود نیاز به تغییر و ارائه خدمات به صورت آنلاین دارند اما چگونه این فرآیند باید صورت گیرد؟ در ادامه این مقاله مسیر و راهی که شما برای آنلاین کردن کسب و کار سنتی خود نیاز دارید را مشخص خواهیم کرد. همچنین شما می توانید در زرگراف سفارش طراحی سایت خود را ثبت کنید.
قدم اول) بررسی شرایط کسب و کار برای آنلاین شدن
قدم دوم) مشخص کردن نوع ارائه خدمات در اینترنت
قدم سوم) بررسی راههای آنلاین کردن کسب و کار
قدم چهارم) اجرا و توسعه کسب و کار اینترنتی
راههای جایگزین برای آنلاین کردن کسب و کار سنتی
همکاری با فروشگاههای اینترنتی بزرگ
یکی از راههای مناسب برای فروشندگان و خردهفروشان بازار محلی، همکاری با فروشگاههای اینترنتی بزرگ است. در مقاله چگونه محصولاتمان را آنلاین بفروشیم، در یکی از روشها، همکاری مطرح شد. اگر توانایی و وقت یادگیری راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی و کار بر روی آن را ندارید، میتوانید به عنوان فروشنده با فروشگاههای اینترنتی بزرگ همکاری کنید. در این مدل شما در صفحه «همکاری به عنوان فروشنده» فروشگاههای بزرگی مثل دیجیکالا و بامیلو میتوانید یکی از تامینکنندگان آنها باشید. در این حالت دیگر نیازی نیست که خودتان کارهای فنی مربوط به فروشگاه اینترنتی را انجام دهید و فقط کافی است در زمان تعیین شده کالا را به نمایندگان فروش دیجیکالا تحویل دهید. این مورد علاوه بر مشکلاتی که در بخش تسویه حساب و گرفتن درصد از فروش دارد، تنها مناسب افراد و فروشندگان تهرانی است (در حال حاضر) و فروشندگان شهرهای دیگر نمیتوانند با آنها همکاری داشته باشند. در این راستا زرگراف آماده اجرای پروژه های سفارش طراحی فروشگاه اینترنتی در رشت است.
استفاده از رسانههای اجتماعی
رسانههای اجتماعی (Social Media) همیشه آسانترین راه و درعین حال بیاعتبار ترین روش راهاندازی فروشگاه به صورت آنلاین هستند. همچنین در تعریف یک فروشگاه اینترنتی، اصلا رسانههای اجتماعی جایی ندارند اما به دلیل فراگیر بودن آنها مخصوصا این روزها در ایران، اینستاگرام، بستری است برای فروش اجناس و ثبت سفارش. در مورد اینکه چرا رسانههای اجتماعی برای فروش مناسب نیستند در مقاله چگونه محصولاتمان را آنلاین بفروشیم، توضیح دادیم اما به دلیل اینکه امکان ثبت سفارش و پرداخت در آنها وجود ندارد، نمیتوان آنها را بهعنوان بستری برای فروش آنلاین و فروشگاه اینترنتی بهحساب آورد.