سئو

سئو و بهینه سازی سایت چیست؟

سئو چیست

سئو و بهینه سازی سایت چیست؟

سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی می باشند و می توان آن را بصورت زیر تعریف نمود:

سئو (بهينه‌سازي برای موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتور‌هاي جستجو با روش‌هاي غير اخلاقي نيست. آن‌ها براي کمک کردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبه‌بندي بالا، ايجاد شده‌اند.

سئو را مي‌توان مجموعه‌اي از روش‌ها براي تغيير استراتژيک وب سايت‌ها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، مي‌پردازد.

سئو فرآيند ساده‌اي نيست که به راحتي پياده‌سازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينه‌اي و صبر است. موتور‌هاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي خود غير قابل پيش‌بيني هستند؛ بنابراين وظيفه مهندسين سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در اين زمينه است.

خدمات سئو سایت در رشت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط زرگراف انجام می شود.

الگوريتم رتبه‌بندي گوگل داراي بيش از 200 معيار جهت رتبه‌بندي يک سايت است. از اين رو مهندسين سئو مي‌بايست مهم‌ترين اين معيار‌ها را جهت پياده‌سازي موفق سئو بدانند.

سئو چیست ؟
سئو چیست و چرا برای ما اهمیت دارد ؟

تاریخچه سئو

در اوايل سال 1990 اولين موتور‌هاي جستجو کار خود را آغاز کردند؛ بعضي از محبوب‌ترين آن‌ها Infoseek،Alta Vista و Yahoo بودند.در آن زمان مردم موتورهاي جستجو را به ديد يک ليست فهرست شده نگاه مي‌کردند که همانند صفحه زرد، سئو اوليه بر اساس حروف الفبا انجام مي‌شد. در اين ليست صفحاتي همچون AAA در بالاي اين ليست وجود داشتند.

با رشد مداوم اينترنت موتورهاي جستجوي جديد‌تري ظاهر مي‌شدند که از الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي پيچيده‌تري استفاده مي‌کردند. اين الگوريتم‌ها با معيار تراکم کلمه کليدي ( تعداد دفعاتي که يک کلمه کليدي يا يک عبارت در يک صفحه استفاده شده تقسيم بر تعداد کل کلمات صفحه) و برچسب‌هاي شبيه key-words براي فهم محتويات وب سايت‌ها استفاده مي‌کردند. به دنبال اين رشد سئوبراي بيشتر ديده شدن سايت‌ها فعاليت خود را شروع کرد. با توسعه رتبه‌بندي صفحات توسط موتور‌هاي جستجو، مهندسين سئو به دنبال پيدا کردن راه‌هايي جهت تاثيرپذيري در رتبه بندي اين موتورها چه با استفاده از روش‌هاياخلاقي و چه غير اخلاقي روي آوردند.

يک مقاله که توسط نيويورک تايمز در نوامبر سال 1996 چاپ شد راجع به توسعه‌دهندگان وب صحبت کرد که براي قرار گرفتن در بالاي صفحه نتايج جستجو از روش‌هاي غير اخلاقي سئو استفاده مي‌کردند. اين مقاله توضيح مي‌دهد که چگونه توسعه‌دهندگان وب به راحتي يک سايت را به همراه کلمات کليدي ويژه که معمولا در پشت گرافيک سايت پنهان شده است، بارگذاري مي‌کنند که در نتيجه موتورهاي جستجو اين کلمات کليدي را شمارش کرده و رتبه بندي سايت را افزايش مي‌دهند.

همان طور که گفته شد بدست آوردن رتبه‌بندي بالا براي کلمات کليدي خاص در اوايل کار خيلي راحتي نسبت به امروز بوده است. با بکار گيري روش‌هاي غير اخلاقي در آن زمان قرار گرفتن در بالاي ليست نتايج جستجو تضمين شده بود. امروزه الگوريتم‌هاي موتورهاي جستجو پيچيده‌تر شده‌اند و خيلي سخت است که مهندسين بهينه‌سازي بتوانند موتورهاي جستجو را دستکاري کنند، البته اين بازي موش و گربه بين مهندسين سئو و موتورهاي جستجو امروزه نيز وجود دارد و ادامه پيدا خواهد کرد.

با سئو به چه چیزی میرسیم ؟

هدف سئو کمک به وب سايت‌ها در بدست آوردن نتایج بالا در نتايج جستجوي گوگل و دیگر موتور های جستجو و افزايش ارتباط بين صفحات و کلمات کليدي وارد شده توسط کاربران است. نمايش دادن بيشترين صفحات مرتبط با عبارت جستجوي وارد شده داراي مزاياي زيادي هم براي کاربر و هم براي موتور جستجو است که در آن کاربر بيشترين نتايج مرتبط جستجو شده را پيدا مي‌کند و موتور جستجو قابل اعتماد مي‌شود چرا که الگوريتم آن بيشترين صفحات مرتبط را نشان مي‌دهد.

بعد از اينکه سئو براي بهبود رتبه‌بندي سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي کار خود را شروع کرد، اين فرآيند نيازمند دانش و زمان براي پياده‌سازي روش‌هاي خود شد. زمان، بزرگ‌ترين سرمايه‌گذاري اوليه براي بهينه شدن سايت و يا يک صفحه است.

بسته به اينکه چگونه کلمات کليدي رقابتي در بهينه سازي مورد استفاده قرار مي‌گيرند، سئو هفته‌ها يا ماه‌ها طول مي‌کشد تا به نتيجه برسد. اگر چه ممکن است نتايج بهينه‌سازي جستجو به سرعت ديده نشود ولي در دراز مدت مزاياي سئو باعث افزايش رتبه‌بندي سايت و افزايش بازديدکنندگان است. براي وب سايت‌ها خيلي مهم است که در صفحه اول نتايج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتيجه طبيعي اول که 58.4 درصد کليک‌ها را شامل مي‌شود، قرار گيرند.

اين جاي تعجب نيست که وب سايت‌ها با محصولات و خدماتي که بفروش مي‌رسانند بر سر رسيدن به رتبه يک نتايج جستجو رقابت کنند. به عنوان مثال کلمه کليدي رقابتي “پرسپولیس” ميليون ها جستجوي گوگل را در ماه به خود اختصاص مي‌دهد، اين بدين معني است که 3 جايگاه اول 58.4 درصد بازديدکنندگان و خود جايگاه اول 36.4 درصد بازديدکنندگان را به خود اختصاص مي‌دهد. اين مسئله براي خيلي از سايت‌ها سودمند است که در بالاي نتايج جستجو قرار گيرند به خصوص آنهايي که با افزايش ترافيک سايت به تعداد مشتريانشان اضافه مي‌شود.
يک مطالعه ديگر نشان مي‌دهد جستجو کنندگان خيلي دوست دارند روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک کنند؛ اين مطالعه مشخص مي‌کند 72.3 درصد کاربران گوگل روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک مي‌کنند و تنها 27.3 درصد کاربران روي پيوندهاي ليستهاي پرداخت شده کليک مي‌کنند. اين يکي ديگر از دلايلي است که شرکت‌ها تاثير سئو را دانسته و حاضر هستند براي آن زمان و هزينه صرف کنند.

بطور کلی اهداف سئو را می توان بصورت زیر خلاصه نمود:

  • در بازدید وب سایت تاثیر بسزایی دارد.
  • باعث ایجاد برند می شود.
  • باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد.
  • باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد.
  • باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد.
  • بهترین ابزار برای تبلیغات است.

 

سئو داخلی چیست ؟

سئو داخلی
سئو داخلی چیست ؟

همه ی المان های سئوی درون صفحه مربوط به عناصر داخلی وب سایت شماست. این المان ها شامل تنظیمات فنی، کیفیت کد ، محتوای متنی و تصویری و کاربر پسند بودن سایت شماست. از طرفی عوامل برون صفحه مانند لینک های سایر سایت ها، توجه به شبکه های اجتماعی و سایر فعالیت های بازاریابی که خارج از صفحات سایت شما اتفاق می افته.

به عبارت دیگه سئو داخلی (on-page SEO) اشاره به تمام اقداماتی داره که می تونه به طور مستقیم در وب سایت به منظور بهبود موقعیت خود در رتبه بندی موتورهای جستجو استفاده بشه. مثال هایی از این مورد همچون معیاری برای بهینه سازی محتوا یا بهبود توضیحات متا و تگ های عنوان است، ولی سئوی برون صفحه به لینک ها و دیگر سیگنال ها اشاره می کنه.

 

اهمیت سئوی درون صفحه:

سئوی درون صفحه شامل تمام عناصر بهینه سازی سایت است که میتونه تحت کنترل شما باشه. اگه شما وب سایت دارید، می تونید مسائل فنی و کیفیت محتوای خودتون رو کنترل کنید. موارد مربوط به سئوی درون صفحه باید مثل موم تو دستتون باشه. اگه یک وب سایت عالی ایجاد کنید، قطعا رتبه بندی اون هم از همون زمان شروع میشه. تمرکز روی سئوی درون صفحه احتمال اینکه استراتژی سئوی برون صفحه ی شما رو به موفقیت برسونه، افزایش میده. لینک سازی با یک سایت حرفه ای کار بسیار سختی است. هیچکس نمیخواد به مقالاتی که خسته کننده یا بی کیفیت هستن، لینک بده.

 

المان های مهم سئوی درون صفحه:

میشه گفت 3عامل اصلی برای سئوی درون صفحه وجود داره که باید به اون ها توجه کنید:

 

•کیفیت فنی

کیفیت کدهای نوشته شده ی شما باید بالا باشه. اگه فک می کنید ممکنه ناخواسته خزنده هایی رو که سایتتون رو ایندکس می کنن مسدود کنید، این مورد رو بررسی کنید. وردپرس یک پلت فرم سئو پسند است و پلاگین Yoast Seo بدون اینکه حتی متوجه بشید از بیشتر چالش های سئو مراقبت می کنه. بنابراین اگه شما از وردپرس استفاده می کنید و Yoast SEO رو به خوبی کانفیگ کرده باشید، بیشتر جنبه های فنی سایت خودتون رو تحت پوشش قرار دادید.

 

•محتوای با کیفیت

چرا مردم از سایت شما بازدید می کنن؟ احتمال زیاد به این دلیل که اطلاعاتی داره که اون ها دنبالش می گردن، بنابراین شما باید محتوای عالی و با کیفیتی بنویسید. موتورهای جستجویی مثل گوگل متن های شما رو می خونن. بالا رفتن رتبه بندی سایت ها اغلب به خاطر محتوای با کیفیت اون ها هم هست، پس باید بیشتر از کلمات کلیدی مناسب، آموزنده و آسون استفاده کنید.

همونطور که گوگل توی صفحه ی شما می گرده، به دنبال یکی بودن صفحتون با نیاز کاربران است. محتوای شما به وضوح باید توضیح بده که چه محصول یا خدماتی ارائه می ده یا موضوع دقیق وبلاگ شما چیه.

اینترنت پر شده از محتواهای جور واجور پس منحصر به فرد بودن محتوا و کپی نبودن آن باید یکی از دغدغه های شما باشه. شاید در دنیای سئو این جمله به گوشتون خورده باشه که “محتوا شاه سئو” است. در حقیقت، سئو و بازاریابی محتوا خیلی باهم مرتبط هستند.

به عبارتی، این ها مکمل همدیگه هستن. محتوا شامل استفاده از کلمات و به خصوص کلمات کلیدی و به هدف توجه به کاربران و رفع نیازهای اونها است و در عین حال محرک موتورهای جستجو است. رعایت این نکایت پایه ، باعث رشد سایت و کسب و کار شما میشود .

محتوا رو پلی برای گفتگو و ارتباط با خوانندگان خودتون در نظر بگیرید. آیا با خوندن محتوای شما علاقمند و سرگرم می شن؟ یا می خواید خسته بشن و سایتتون رو ترک کنن؟

برای ایجاد محتوا، بهتره در زمینه ای که می نویسید خبره باشین. بهترین مقالات اون هایی هستن که مستقیما مشتریان رو خطاب قرار میدن، واسشون ارزش قائل بشید و اون ها رو تشویق کنید تا به بقیه ی مقالات هم نگاهی بندازن یا با شرکتتون تماس بگیرن و بخوان باهاتون همکاری کنن.

برای بهبود سئوی درون صفحه و افزایش ترافیک خود، محتوا باید بتونه مشکلی از کاربر حل کنه و علاوه بر این ها بدون خطاهای دستوری و نوشتاری نوشته شده باشه. فقط مراقب باشید که کاری نکنید تا مورد توجه الگوریتم های گوگل قرار بگیرید.

 

•تجربه ی کاربری خوب و UI کاربرپسند

بخش نهایی، تجربه ی کاربر است. کاربران باید به راحتی بتونن وب سایت شما رو بفهمن. اون ها باید بتونن تو یه چشم به هم زدن اونچه که می خوان رو پیدا کنن. اون ها باید بدونن کجا کلیک کنن و چجوری توی سایتتون بگردن و مطالب مورد نیازشون رو پیدا کنن. مهم تر از همه باید سرعتش بالا باشه! قطعا زیبا بودن وب سایت به تجربه ی خوب کاربری کمک می کنه، اما باید برای طراحی یک وب سایت اولویت اول خودتون رو کاربر پسند بودن و ساختن یه تجربه ی خوب برای کاربران بدونید.

اگه شما به دنبال برخی از استراتژی های عملی هستید که بتونید توی سایتتون ازش استفاده کنید موارد زیر میتونه براتون مفید باشه.

 

متا تگ ها:

شاید مهمترین جنبه از تلاشهای شما در زمینه ی سئوی درون صفحه، پیاده سازی برچسب ها یا همون تگ ها باشه. بعضی از اون ها برای سئو مفید نیستن، اما اگه به طور بهینه نوشته و بهبود داده بشه باعث افزایش ترافیک خواهد شد.

متا تگ ها، موتورهای جستجو رو با اطلاعات صفحه ی شما تامین می کنن. برای دستیابی به رتبه بندی بالا، متا تگ ها باید مرتبط باشن و مورد رضایت کاربران قرار بگیرن، اما متا تگ های سفارشی، کاربران رو تحت تاثیر قرار می دن و نرخ کلیک رو افزایش می دن.

 

موارد زیر یه چک لیست ساده است که در هر بخشی از محتوا که منتشر می کنید ترافیک بیشتری به سایتتون اضافه میشه:

 

•تگ های عناوین با کلمات کلیدی آغاز شود

تگ عنوان شما مهم ترین عامل در سئوی درون صفحه است. عنوان، چیزی است که کاربران در موتورهای جستجو می بینن و فرقی نمی کنه که نتایج نرمال و ارگانیک باشه یا پولی و علاوه بر این عنوان چیزی است که شما در تب مرورگر یا سایت خودتون میبینین.

هر چی کلمه ی کلیدی به عنوان مطلب نزدیک تر باشه در موتورهای جست و جو بار ارزشی بیشتر داره.

برچسب عنوان نشون می ده که صفحه در مورد چیست. گوگل موقع رتبه بندی صفحات وب، به تگ عنوان نگاه می کنه و اون رو با بقیه ی محتوای صفحه مقایسه می کنه.

از تگ عنوان برای پیشی گرفتن از رقبای خود استفاده کنید، به بازدید کنندگانتون اهمیت بدید. مطمئن بشید که همه ی اطلاعات مرتبط مثل کلمات کلیدی و مکان شما در کسب و کارهای محلی رو شامل شده.

همون طور که گفتیم توصیه شده از کلمه ی کلیدی اصلی خود در عنوان استفاده کنید اما باید بدونید که گوگل به ارتباط معنایی اونها در نتایج هم اهمیت میده. کاربران هیچوقت نمیان کورکورانه روی اولین نتیجه کلیک کنن، اون ها عناوین و توضیحاتش رو میخونن تا بهترین پاسخ به نتایج جستجو شده رو پیدا کنن.

 

•از URLهای مناسب سئو استفاده کنید

حواستون باشه که ازURL های زشت و با ظاهر نامناسب استفاده نکنید. URL سایتتون باید کوتاه و دارای کلمات کلیدی باشه. مطالعات نشون داده که هرچی URL سایتتون کوتاه تر باشه رتبه ی بهتری در گوگل خواهید داشت. شما هدفتون اینه که بازدیدکنندگانتون به سرعت متوجه موضوع مورد بحث بشن.

برای کاربران این امکان رو فراهم کنید که بدون باز کردن صفحه بتونن متوجه موضوع بشن. این اتفاق میتونه از طریق عنوان، توضیحات متا و URL مناسب بوجود بیاد.

 

•از صفت در عنوان خود استفاده کنید

افزودن صفت ها یا توصیف کننده هایی مثل «بهترین»، «راهنما»، «سال 97» و غیره در عناوین به شما در رتبه گرفتن در ورژن بلند کلمه ی کلیدی هدف کمک می کنه.

 

•عنوان را با فونت تگ h1 بنویسید

تگ h1 به عنوان تگ تیتر شناخته شده است. خیلی از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس به طور خودکار از این تگ در عنوان استفاده می کنن.

 

•از پیام های چند رسانه ای استفاده کنید

استفاده از تصویر، ویدیو و نمودار می تونه نرخ پرش (Bounce rate) رو کاهش بده و میزان زمان توقف کاربران در سایتتون افزایش پیدا کنه.

 

•تیترهای درون مقالات را با تگ h2 بنویسید

سعی کنید در حداقل یکی از تیترهای درون مقاله ی خود از کلمات کلیدی استفاده کنید و با تگ h2 بنویسید.

 

•کلمه ی کلیدی را در 100 کلمه ی اول متن خود قرار دهید

سعی کنید کلمه ی کلیدی خودتون رو در ابتدای متن قرار بدید.

 

•طراحی کنشگرا یا ریسپانسیو

گوگل در سال 94 شروع به جریمه ی سایت هایی کرد که با موبایل سازگار نبودن و باعث شد خیلی از کارفرماها به تکاپو بیفتن و سایتشون رو برای استفاده ی موبایلی هم سازگار کنن. اگه هنوز این کار رو نکردید می تونید از طریق شرکت طراحی سایت دارکوب سایتتون رو ریسپانسیو کنید.

 

•از لینک های خارجی استفاده کنید

لینک های خارجی موجود در متن شما به گوگل کمک می کنه که متوجه موضوع عنوان صفحتون بشه. مطالعات اخیر نشون داده که مقالات با لینک سایر مقالات بدون لینک رو از رده خارج می کنن.

 

•لینک های داخلی

به هر پستی 2تا3 لینک داخلی اضافه کنید.

 

•سرعت سایت را افزایش دهید

گوگل گفته که سرعت سایت یکی از نشانه های رتبه بندی سایت است. گفته میشه که 75درصد کاربران سایت هایی که بیشتر از 4ثانیه بارگذاری اون ها طول میکشه، مجددا بازدید نمی کنن.

 

•بهینه سازی تصاویر

مطمئن بشید که نام فایل های عکسها شامل کلمات کلیدی هدف شما هستن و کلمه ی کلیدی مورد نظر در بخش Alt Text عکس شما وجود داره.

 

•از دکمه های شبکه های اجتماعی استفاده کنید

سیگنال های شبکه های اجتماعی نقش مستقیمی در رتبه بندی سایتتون ندارن. اما هرچی بیشتر باشن دکمه های رنگی اونها در مقالتون چشم نواز خواهد بود و افراد بیشتری ممکنه به اون محتوا لینک داده بشن.

 

•محتوای طولانی تری بنویسید

هرچی محتوای مقالاتتون طولانی تر باشه در موتورهای جست و جو رتبه بندی بالاتری می گیرید.

 

•زمان توقف را افزایش دهید

وقتی کسی بلافاصله بعد از اومدن به سایتتون برگرده، این نشونه ی پایین بودن کیفیت صفحات شماست. به همین علت گوگل از “dwell time” برای بررسی کیفیت محتوای شما استفاده می کنه. با نوشتن متون طولانی که کاربر رو جذب خودش بکنه میانگین زمان توقف رو افزایش بدید.

 

المان های کاربردی:

در مورد صفحات فرود و بعضی از وبلاگ ها، یادتون باشه که کاربران شما تمام صفحه رو نمی خونن. اون ها یه نگاه کلی میندازن و دنبال بخش هایی هستن که پاسخ سوالاتشون رو بگیرن یا واقعا ارزش خوندن داشته باشن. همینطور که در بالا هم گفتیم عنوان ها و زیرعنوان ها صفحه رو دسته بندی می کنن و ظاهر صفحه رو مرتب تر نشون میدن.

 

مراقب الگوریتم های گوگل باشید

اگه درباره الگوریتم پاندا گوگل مطالعه کرده باشید ،  تا الان متوجه شدید که گوگل با سایت های اسپم با ترافیک بالا و محتواهای بی کیفیت مشکل داره و اونها رو جریمه می کنه. پس به محتوایی که می نویسید دقت کنید. شما اگه بتونید نیازهای کاربران رو برآورده کنید قطعا ترافیکتون افزایش پیدا می کنه و مشکلی هم با این الگوریتم پیدا نمی کنید.

در آخر باید گفت که به طور کلی سئو و سئوی درون صفحه رو جدی بگیرید و اهمیتش رو در دنیای بازاریابی امروز ایران و جهان درک کنید.

 

سئو خارجی چیست ؟

سئو خارجی
سئو خارجی چیست ؟

سئو خارجی سایت ( Off-site SEO یا Off-page SEO ) به کلیه اقدامات و تکنیک های سئویی که در خارج از وب سایت خود برای بهبود رتبه سایت خود در نتایج موتور جستجوی گوگل انجام می دهید، گفته می شود.

فاکتورهای کلی و موثر سئو خارج از سایت شامل افزایش محبوبیت، ارتباط، اعتماد و قدرت وب سایت است. این کار با معرفی سایت شما توسط دیگر فضای های معتبر در اینترنت شامل وب سایت ها، فروم ها، شبکه های اجتماعی و غیره انجام می شود. معرفی لینک سایت شما یا تبلیغات سایت و به نوعی سایت هایی کیفیت محتوای سایت شما را تایید می کنند را شامل می شود. به زبان ساده سئو خارجی، عمده اقدامات پیرامون لینک سازی (Link Building) برای وب سایت شما است.

لینک سازی یا لینک بیلدینگ قلب سئو خارجی Off-Site SEO محسوب می شود. گوگل از طریق شبکه ارتباط لینک ها،  کیفیت محتوا و ارزش یک وب سایت پی می برد، بنابراین یک سایت با لینک های دارای ارزش زیاد، معمولا رتبه بهتری از سایتهای دیگر با لینک های کم ارزش دارد.
به طور کلی سه نوع لینک سازی وجود دارد:

لینک های طبیعی

لینک های طبیعی بدون هیچ گونه اقدام از طرف صاحب سایت تولید می شود، به طور مثال یک توریست در وبلاگ خود براساس تجربه یا علاقه به یک سایت مرکز توریستی لینک می دهد و بعبارتی آن را معرفی میکند، اینگونه لینک ها، لینک طبیعی گفته می شود.

لینک های ساخته شده به صورت دستی

اینگونه لینک سازی با هدف سئو خارجی انجام می شود. صاحب سایت یا متخصص سئو با روشهای مختلف از طریق گروه مشتریان یا افراد تاثیرگذار (اینفلوئنسرها) درخواست میکند تا لینک سایت را به اشتراک بگذارند.

لینک های غیرطبیعی

به لینک هایی که توسط شما با هدف سئو بیرونی در سایت های مختلف ایجاد می شود، لینک های غیرطبیعی گفته می شود. اضافه کردن یک لینک در یک دایرکتوری آنلاین، انجمن یا فروم ها، امضای پست وبلاگ، انتشار رپورتاژ آگهی، خرید لینک متنی و … از این دست لینک سازی است. برخی از تکنیک های ساخت لینک بعنوان سئو کلاه سیاه محسوب می شود و توسط موتورهای جستجو خنثی می شود و در بسیاری موارد، لینکسازی غیرطبیعی منجر به جریمه یا پنالتی گوگل می شود.

عوامل ارزشمند در لینک سازی

صرف نظر از اینکه چگونه لینک ها بدست آمده، وب سایت هایی که بیشترین امتیاز را داشته باشند، می توانند در رقابت سئو ، پیروز میدان باشند. البته موتورهای جستجو براساس سیگنال های مختلف لینک ها را ارزش گذاری می کنند، مانند:

  • محبوبیت لینک ساخته شده
  • موضوع لینک و ارتباط آن با سایت لینک دهنده ( آیا محتوای لینک مرتبط است؟)
  • تازگی لینک
  • متن لینک شده (Anchor Text)
  • اعتبار دامنه سایت
  • تعداد لینک های خارجی سایت لینک دهنده در آن صفحه و کل سایت
  • قدرت دامنه و صفحه سایت
  • سایت لینک دهنده پنالتی شده یا اسپم محسوب می شود .

یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در سئو خارجی، بازاریابی دهان به دهان است، اگر کیفیت محصول یا خدمت شما برای مشتری رضایت بخش باشد، در طولانی مدت علاوه بر رونق کسب و کار، در سئو سایت نیز تاثیر چشمگیری دارد.

 

پیشنهاد آخر

در سئو خارجی یا Off-Site SEO جلب اعتماد مخاطب و روند آرام و طبیعی لینک سازی دو گام اساسی است، از این رو در تکنیک های سئو خارجی عجله نکنید، لینک های با کیفیت تولید کرده و از خرید رپورتاژ آگهی ها و تبلیغات متنی انبوه بدون مشورت خودداری کنید، ممکن است بخاطر کیفیت پایین لینک های ساخته شده توسط الگوریتم پنگوین گوگل دچار پنالتی (حذف از نتایج گوگل) شوید.

 

سخن آخر

اگر وبسایتتون با مشکل بازدید کننده و یا فروشگاهتون با مشکل خریدار مواجه شده ، احتمالا سایتتون جریمه شده و اصول سئو رو رعایت نکردید ، قبل از اینکه سایتتون اعتبارش رو پیش گوگل از دست بده باید مشکلات پیش اومده رفع شن و به گوگل ثابت کنید که از الگوریتم هاش پیروی کردید .

کارشناسان تیم حرفه ای و خبره زرگراف آماده انجام سئو داخلی و خارحی سایت شما هستند . تعرفه ی سئو بستگی به پکیج انتخابیتون داره .  پیشنهاد میکنیم از صفحه تعرفه سئو سایت دیدن فرمایید و در صورت درخواست ، سفارشتون رو پایین همان صفحه ثبت نمایید .

در صورت وجود هرگونه سوال و اگر جواب سوالتان در بخش سوالات پرتکرار و متداول نبود ، و همچنین برای مشاوره قبل خرید و اطلاعات بیشتر درباره نحوه کار ما و تیم ما میتوانید از بخش ارتباط با ما پیام خود را برای ما ارسال کنید . کارشناسان ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت و مشاوره کاملی درباره نحوه ی انجام کار به شما خواهند داد .

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *