راهکار ویژه استارت آپ

ما می‌خواهیم در این صفحه

فرمول موفقیت شما در فضای آنلاین را ترسیم کنیم.

site-design-background
website-design-backkground

راه حل استارت آپ ها

در صورتی که برای حل یک نیاز یا مشکل جدید کسب و کاری راه‌اندازی کرده‌اید، اما هنوز از موفقیت کسب و کار خود و درستی راهکار ارائه شده مطمئن نیستید، قطعا شما یک کار آفرین و صاحب یک استارت آپ هستید.
اگر به مشکلات کسب و کار جدید و نوپای خود می‌اندیشید تا انتهای صفحه با ما همراه باشید!
ضرر نخواهید کرد…

مشکل کار شرکت من
در کسب و کار جدید و نوپایم کجاست؟

01
01
زمان بندی ورود به بازار

به طور عجیبی، ۹۰ درصد از استارتاپ‌ها هرگز رشد سودآوری را تجربه نخواهند کرد. ما با اعتقاد به اهمیت اصلی، یعنی زمان‌بندی ورود به بازار، از این نکته پشتیبانی می‌کنیم. تعیین مناسبترین زمان برای ورود به بازار، با توجه به نیازهای واقعی بازار، یکی از مهم‌ترین تصمیمات در مسیر موفقیت است. ما شاهد تعداد زیادی استارتاپ موفق بوده‌ایم که به دلیل انتخاب نادرست زمان ورود به بازار، در مقایسه با همتایان مشابه خود، به سرعت شکست خورده‌اند. تعیین زمان مناسب اغلب یک پروسه پیچیده و ظریف است که متأسفانه مؤسسان و طراحان ایده به دلیل علاقه زیاد به ایده‌شان، معمولاً به نیازها و تغییرات درخواستهای اصلی مخاطبان اصلی یعنی مردم عادی دست نمی‌دهند و از این راه نمی‌توانند به خوبی نقش یک مصرف‌کننده عادی را درک کنند.

02
02
تمرکز بیش از حد روی توسعه محصول

یکی از مشکلات شایع در راه‌اندازی یک کسب و کار استارت‌آپی، تمرکز بیش از حد صاحبان بر تولید یک محصول بی‌نقص و کامل است. معذباً باید تاکید کنم که ما شاهد شکست‌های بسیاری از استارت‌آپ‌ها با محصولاتی بوده‌ایم که از لحاظ کیفیت عالی بوده و هیچ عیب و نقصی نداشته‌اند. اما مشکل این است که محصولاتی که بیش از حد پیچیده و حرفه‌ای هستند، ممکن است برای مشتریان گیج‌کننده باشند. یک استارت‌آپ در آغاز باید به سادگی شروع کند و با توجه به نیازهای مشتریان، به تدریج رشد کند. به عنوان یک مثال، اینستاگرام در آغاز فقط به اشتراک‌گذاری تصاویر محدود می‌شد و همین سادگی باعث شد که تمرکز روی توسعه بازار قرار بگیرد. استراتژی تدریجی با تمرکز بر محصول حداقلی در بازار حداکثری بهترین راه برای رشد یک ایده است.

03
03
تامین سرمایه

سرمایه مانند خون در رگ‌های یک استارت‌آپ عمل می‌کند. یکی از اولین مسائل مهم در ابتدای تأسیس یک کسب و کار جدید، تأمین منابع مالی است. بسیاری از افراد تجربه و شناخت کافی از فرآیند‌های جذب سرمایه و مدل‌های رشد استارت‌آپ را ندارند، به همین دلیل در مسیر راه‌اندازی با محدودیت‌های شدید مالی روبرو می‌شوند. جذب سرمایه یک فرآیند تخصصی و پیچیده است که نیاز به توجه جدی و آگاهی از آن دارد.

about-home2
راه حل زرگراف

برای حل مشکل شما چیست ؟

ما برای کسب و کار شما راهکار جامع زیر را پیشنهاد می‌دهیم:
این راهکار همه جانبه خیال شما را از هر جهت برای حضور در دنیای آنلاین راحت می‌کند. این راهکار نظیر لباسی است که به طور اختصاصی برای شما دوخته خواهد شد.

تحلیل کلی کسب و کار

وضعیت کنونی بازار برند شما چگونه است؟ آینده بازار چگونه است؟ مزیت رقابتی شما چیست؟ مخاطبان شما چه ویژگی‌هایی دارند؟ کدام بخش مخاطبان را می‌خواهید هدف قرار دهید؟

استراتژی برند

وقتی مشتری نام برند شما را می‌شنود چه چیزی در ذهنش مجسم می‌شود؟ می‌خواهید چه چیزی مجسم شود؟ آیا مشتری تفاوت شما با رقبا را درک کرده است؟ آیا شخصیت برند شما در همه اجزا دیده می‌شود؟‌

هویت بصری برند

برند شما چه ویژگی‌هایی دارد؟ مردانه و هیکلی است یا زنانه و ظریف؟ بازیگوش است یا جدی؟ خرگوش است یا لاک پشت؟ آیا ویژگی‌های شما در همه اجزا دیده می‌شود؟

هویت کلامی برند

داستان برند شما چیست؟ لحن برند شما چگونه است؟ پیام شما چیست؟

دیجیتال برندینگ

با توجه به ارزش افزوده شما و تقسیم بندی مشتریان، هویت برند و استارت آپ شما را تعریف می‌کنیم و فرآیند برندینگ شما را آغاز خواهیم کرد.
ما با دریافت نقشه و اجزاء استراتژی کسب و کار، شناخت بازار، منابع و قابلیت‌ها، یک هویت برند منحصر به فرد و قابل انتقال برای شما به تصویر می‌کشیم و همه اجزای آن را با دقت بررسی می‌کنیم تا اختلالی در عملکرد آن به وجود نیاید.

دیجیتال مارکتینگ

ما برای شما یک کمپین دیجیتال یکپارچه و خلاقانه طراحی می‌کنیم و مطمئن می‌شویم پیام برند شما به صورت دقیق و موثر به مخاطب هدف برند برسد. در مرحله بعدی برای افزایش ارتباط با مخاطب و تبدیل آن به مشتری وفادار تلاش می‌کنیم و فروش کسب و کار شما را افزایش می‌دهیم.

برای تهیه یک استراتژی ورود به بازار، موارد زیر رابه دقت تحلیل می‌کنیم :

پیش بینی مالی

ما به دنبال برآورد هزینه‌های شما برای رسیدن به هدف‌تان هستیم.

تحلیل رقبا

برای ورود به بازار به بررسی رقبا و سایر موارد می‌پردازیم.

تقسیم بندی مشتریان

ما به دنبال پیدا کردن مشتریان بالقوه برای این کسب و کار هستیم.

image1-service2
کانال های فروش

ما به دنبال پیدا کردن بهترین کانال‌ها برای رسدین به مخاطبان بالقوه هستیم.

ویژگی‌های کلیدی مشتریان

ما به دنبال تعریف یک شاخص برای شناخت مشتریان کسب و کار شما هستیم.

مطالب مرتبط

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

امیتاز میانگین 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می دهید!